söndag 29 augusti 2021

Guds frälsningsplan 208, Alla ska tycka lika idag

Guds frälsningsplan 208,
Alla ska tycka lika idag


Redan här i första versen 11:1, känner vi igen oss. Hela världen idag ska tycka likadant. I en Demokrati är olika åsikter en välsignelse. Genom att man har olika syn och diskuterar och undersöker så kommer man framåt till större kunskap.
 
Idag är det inte så. Vissa ska bestämma vad andra ska tycka.
 
1 mos 11:1 <Trad:> Och hela jorden hade ett språk och samma ord.
| <Alt:> Och hela den fasta grunden var förenad och avskavd och budskapen var samma.
 
Ja det har t o m gått så längt att vissa ord inte får användas. Ord som var en naturlig del av Svenska språket när jag var barn får inte uttalas idag. Man ska skriva om företeelsen med något annat ord.
 
Och alla finner sig i det här. Orderna uppifrån PK människorna, de som anser sig själva som Politikiskt korrekta. Följs slaviskt i Samhället.
 
Och inget udda får finnas. Allt ska vara avskavt och budskapet ska vara samma, precis som vi kan läsa i Bibelordet.
 
Inte nog med att det blir tråkigt och enahanda. I och med att man inte får ta ut svängarna som individ så ser man heller inte verkligheten, Och överheten kan då föra samhället åt det håll de vill.  Och i dagens samhälle är förförelsen intensiv.
 
Vi ser det i klimatfrågan, vi ser det i invandrarfrågan, vi ser det i vaccinfrågan, ja fråga efter fråga är så här. Bara en åsikt får finnas och Massmedia gör allt för att pressa in alla i den åsikten.
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar