måndag 30 augusti 2021

Guds frälsningsplan 209, Vi är på väg bort från de som fungerat

Guds frälsningsplan 209,
Vi är på väg bort från det som fungerat
 

Vårt samhälle flyttar på sig. Det gamla som har fungerat måste bort. Vi ser det i många olika sammanhang. Det är inte OK längre att göra som man alltid har gjort. Och visst, förändring är bra ibland. Men bara om det går mot något som är bättre. Idag går det mesta mot något som är sämre.
 
1 mos 11:2 <Trad:> Och det hände att de flyttade på sig från det som varit och de kom till en slätt i landet Sinear där de bosatte sig.
| <Alt:> Och det blev så att de flyttade på sig från urtiden och de fann en dal i landet Sinear [den uppenbara upprepningen] och de slog sig ner där.
 
Här i Bibelordet kan vi läsa just det här att man flyttar på sig. Man ändrar på saker men man hamnar i en dal. på en slätt. Det blir sämre och alla måste göra lika.
 
Det här påminner mig om Socialism. Där är det viktigt att alla har lika. Inte att det är bra. Och ett sådant samhälle leder till att alla får det lika dåligt.
 
Och när vi ser idag så ser vi just hur det är Socialismen som tar över. Vi ser det i USA med den Falske Presidenten Biden, ett vänsterstyre som inte fungerar. Vi ser det i Kina som är kommunistiskt, och en extrem form av Socialism. Men likafullt så är all Socialism likadan. Den drar hela samhället neråt. Så att alla får lika dåligt.
 
Här i Sverige har vi också haft ett falskt vänsterstyre. Folket valde i både de sista valen en Borgerlig regering. Men fick en socialistregering av värsta slag där man stängt av kärnkraftverk i onödan, och där man som alla Socialism höjer skatter och stärker sin egen indoktrinering i skolorna. Etc.
 
Och idag är hela världen involverad, Olika länder på olika sätt, och ser man sig omkring ser man att det går åt samma håll. Vänstern går fram och inför sin diktatur via massmedia i land efter land.
 
Och den som har ögon han ser hur vi är inne i vredens tid och snart kommer Jesus, Snart kommer hans befrielse, och vi får trösta oss med orden att de sista tiderna ska blir avkortade för annars kommer ingen att räddas.
 
Mark 13:20. Och om inte Jesus [Herren, Jashve] då avkortar [minskar ner, beskär] de dagarna, räddas [läks, görs bra] överhuvudtaget inte några människor [kött, varelser], men på grund av de utvalda, som han utvalt, avkortar [minskar ner, beskär] han de dagarna.
 
Mat 24:22. Och om inte de dagarna då blir förkortade, blir kanske inte några människor [kött, varelser] räddade. Men på grund av de utvalda skall de dagarna förkortas.
 
Ps 102:24.  Hans kraft avkortar mina dagar på plågans väg.
 
Karl Håkan
 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar