tisdag 31 augusti 2021

Guds frälsningsplan 210, I vårt samhälle är det ett hot att vara annorlunda

Guds frälsningsplan 210,
I vårt samhälle är det ett hot att vara annorlunda


De gick till landet Sinear och det betyder den uppenbara upprepningen. Det är vårt samhälle i ett nötskal. Bara det som är officiellt godkänt får göras. Att tänka nytt är hemskt.
 
Hela samhället är styrt av myndigheterna och det är det som redan finns och som är godkänt i lagarna som får göras.
 
1 mos 11:2 <Trad:> Och det hände att de flyttade på sig från det som varit och de kom till en slätt i landet Sinear där de bosatte sig.
| <Alt:> Och det blev så att de flyttade på sig från urtiden och de fann en dal i landet Sinear [den uppenbara upprepningen] och de slog sig ner där.
 
Vi har fått ett fattigt samhälle. Ett samhälle som stannat. Folk idag har ingen frihet i det samhälle som är på gång idag. Allt är styrt av lagar. Allt är styrt av regler.
 
Den personliga kunskapen betyder inget i ett sådan samhälle. För man får inte använda den. Vi går alla som en ko flock i Socialist samhället.
 
Och med fler och fler lagar som ska följas så kan man inte ens hålla reda på alla regler. Då blir vi alla brottslingar. Och kanske är det dit de vill ha oss.
 
Och vår möjlighet att på verka är lika med 0 och det är det de vet. Det är det som är glädjen hos de som styr idag. Hur tokigt det än är så måste vi följa, Vi har inget val. Det är hemskt.
 
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar