torsdag 2 december 2021

Jona 36, Gift i Kyrkan

Jona 36
Gift i Kyrkan
 

En Ricinbuske växer upp. En Ricinbuske står för något giftigt. Det har kommit in något giftigt i Kyrkan.
 
Det här kan man se på två vis. Dels Andligt, att Kyrkan ha spårat ur så pass mycket att den blivit full av villoläror och rent förgiftad.
 
Det andra är något mycket intressant. Och det är att de skulle vara en profetia på det gift som man sprutar in i armen på folk nu för tiden.
 

Jon 4:6.  Och Jesus Guds son [Guds Jashve] gjorde så att en ricinbuske [kurbitsträd] växte upp över Jona, för att vara skydd över hans huvud, för att befria honom från det onda och Jona gladde sig över ricinbusken [kurbitsträdet] med stor glädje.
 
Om vi ser de som en Andlig profetia över församlingen i den sista tiden så talar det här alltså om att giftiga tankar ska komma in i församlingen, Tankar som gör livet lättare men som inte är de som hör hemma i en Församling.
 
Och så har det blivit till stora delar idag i Kyrkan, Många av våra kyrkor har blivit som världen. Det är ju enklare att ta in världens Ande för den finns ju runt omkring hela tiden. Den kommer genom massmedia och den pockar på i våra skolor etc. Ja hela samhället är fyllt av världens Anda idag.
 
Och det har blivit som ett gift i våra Kyrkor.
 
Karl Håkan

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar