tisdag 7 december 2021

Jona 41, Skyddet försvinner lika fort som det kom

Jona 41
Skyddet försvinner lika fort som det kom
 

Det är intressant att notera här att Ricinbusken försvann lika fort som den kom. Och ser vi på det, som en profetia på det vi får i armen, som man använder idag som skydd mot Epidemin så ska det alltså upphöra lika snabbt som det kom.
 
Jon 4:10.  Och Jesus [Jashve] sade: Du sökte skydd vid [litade på] ricinbusken [kurbitsträdet] som du inte arbetat med, och inte var den stor, den kom till en natt, den blev till och växte upp, en natt förstördes den.
 
 
Det är en intressant prognos, från utbrottet av Epidemin tills det vi får i armen kom så tog det c:a 10 månader, och lika snabbt ska det alltså gå att se att de är verkningslösa.
 
Är det här en sann profetia och kan vi lita på den. Ja om vi har tolkat ordet rätt och använder det i rätt sammanhang, Men den som lever får se. Vi är mitt uppe i det hela idag och vi vet inte vad som kommer att hända exakt, Men Gud vet och han är med oss och bön är den lösning som vi alla har idag. Att uppdatera oss varje dag med Guds ord och ha våra hjärtan öppna så att Guds vilja sker är viktigt i dessa dagar
.
 
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar