lördag 31 mars 2018


Israels fiender ger sig inte de ska utplåna Israel och Judarna
170331

Vi ser det för fullt idag på våra massmedia. Hur Israels fiender står där i Gazaremsan och skriker ut sitt budskap.

Det är hela Israel de vill ha. Vare sig mer eller mindre.

Och när Israels fiender har tagit över då ska alla Judar bort. Det vet vi från de områden som Israels fiender har fått bestämmanderätt i. Där är det fritt från Judar som gäller.


Det är precis som Hitler. Det finns ingen plats för Judar. Det är ondskan själv som är igång och agerar.

Men det som är förvånande är att se SVT:s version av det hela. Där ser det ut som det är en fredlig demonstration och som det är Israel som är hemska.

Vi såg igår hur de intervjuade en av demonstranterna som sa just detta, att det var hela Palestinas befrielse som gällde. Det är ju så de kallar det när de ska erövra Israel. Men när vi såg nästa nyhetsinslag var den intervjun bortklippt. Den passade inte in i SVT:s propaganda, och någon hade upptäckt misstaget att sända ut den.

Men Gud är med Israel och han kommer att försvara dem. Det har han gjort hittills.

Israels fienders plan vid demonstrationen är att komma fram till stängslet och spränga det i luften och sedan välla in i Israel. Det är därför som Israel skjuter gummikulor och tårgas. De kan naturligtvis inte acceptera att det stängsel som finns sprängs och Israels fiender väller in i Israel. Då finns efter ett tag inget Israel kvar. Och inget land för Judarna att bo i, eftersom Israels fiender inte accepterar Judar i sina områden.

Och det här är ju samma som med Sverige, ska vi ha kvar ett Sverige måste vi svenskar få finnas här, och vi måste få leva vårt svenska liv. Ja så här är det med alla folk och länder.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar