fredag 16 mars 2018


Ändetiden 379,
Landet har renats i 7 omgångar



Här har vi ytterligare en profetia som går i uppfyllelse idag. Israel rensar sitt land från Gog. Genom sin säkerhetstjänst gör de landet beboligt. Och detta äger rum efter varje angrepp, ja hela tiden. Man renar det från dem som vill förstöra.

Hes 39:9 Och innevånarna i Israels städer går ut och bränner och lägger i elden, sköldar och krokar, bågar och pilar och handpåkar och spjut och de bränner dem i eld i 7 omgångar [år].


Det här är ytterligare en tolkning som jag aldrig hört om men som när man läser den i sitt sammanhang ser hur den har uppfyllts.

Efter varje angrepp ja hela tiden söker man upp sina fiender och tar dem till domstol och tar dem bort från samhället. De städar upp sitt land. Där ska inte finnas fiender inne i landet, inga terrorister, det ska vara säkert i Israel.

Och genom de här åtgärderna så tar man bort kraften i de försök Arabsidan gör att infiltrera och döda och skada Judar.

Israel har en skicklig säkerhetstjänst och det är det de alltså behöver, för att göra det här jobbet.

Vi kan också här notera att det ska ske 7 gånger, alltså efter 7 krig. Och det har varit många krig mellan Araber och Israel, och för att läsa mera om det här sista kan man gå in i avsnittet: Ändetiden 368 där jag tar upp det här.

Det finns under länk:


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar