fredag 16 mars 2018


Har Gud somnat
180316



Man undrar när man ser vilka framgångar Margot Wahlström haft om Gud har somnat.

Har vi redan kommit till 7:e dagen där Gud vilar sig, är det därför man kan gå mot Gud som Margot Wahlström gjorde, hon riktigt rusade fram när hon blev tillsatt och förbannade Israel genom att erkänna det som kallas Palestina som en stat.

Och sedan ha framgång. Hon borde varit förbannad enligt vad som står i 1 Mos 12 där Gud säger till Abraham: Den som förbannar dig ska jag förbanna.


Det var många som insåg galenskapen och ville ha bort henne när hon förklarade att Sverige erkände Palestina som en suverän stat. Och när hon förklarade att Israel land borde delas och gamla stan med tempelplatsen tillfalla Araberna.

Men inget hände. Och idag sitter hon i FN:s Säkerhetsråd. Hon är den av ministrarna som har störst förtroende. Och hon glänser nu inför hela världen när hon tar emot Nord Koreas utrikesminister och vistelsen här t o m förlängs så viktigt är det.

Man undrar, har Gud somnat, har 7:e dagen redan börjat. Eller varför fullföljer inte Gud sitt löfte till Abraham.

Ja Gud har inte somnat det vet jag. Men Gud är inte färdig med Israel än. Hela Israel ska bli frälst. Och dit har vi inte kommit än. Hela Israel ska erkänna Jesus som Messias, och dit har vi alltså inte kommit än.

Det är därför ondskan tillåts triumfera. Det är därför som personer likt Margot Wahlström som motarbetar Israel, jag t o m går deras fienders ärenden har sådan framgång. Israel ska inse att de måste ta emot Jesus, och det kommer. Det kommer mycket snart. Och då kommer också domen över Sverige och över personer som gåt Israels fienders väg.


Jesus hjälp oss. Hjälp oss så vi ser din väg. Att vi har klarsyn i denna förtvivlade värld.

Karl Håkan


1 kommentar:

  1. Bra Håkan det är så sant det du skriver.
    Det har inte varit en lugn dag i Sverige sedan denna regering tog vid och
    Förbannade Israel, skjutningar varje dag och annat elände.
    Det kommer svåra tider om inte det blir omvändelse i detta land.
    Men det finns många i Sverige trots allt, som välsignar Israel och önskar Jerusalem Frid. SHALOM .

    SvaraRadera