tisdag 13 mars 2018


Ändetiden 376,
Guds straff är för att frälsa



Det är det som är Guds syfte. Inte att krossa och plåga för sakens egen skulle utan för att det ska leda till omvändelse och tro.

Hes 39:6 Och jag sänder ut eld [sprider eldigt ut] över Magog [de som stöttar Gog, de från Gog] och över de som sitter i trygghet i länderna [i kustländerna, på öarna, bland grodorna, bland de vilda djuren] och de ska [må] förstå att jag är Jesus [Jashve].


Vi ser det här i vers 39:6, syftet med att Magog drabbas, att de drabbas som går mot Israel, det är för att göra Jesus känd. Alla ska förstå att det är Jesus som har makten.

Vi ser idag hur man tror att man kan ostraffat ta Jesus ut ur samhället. Det är ju det man gjort i Sverige idag. Och in kommer alla onda andar, och alla galenskap som vi ser i dagens samhälle.

Vi ser hur Sverige har drabbats idag. Onda Andra har tagit över Sverige, och Svenskarna har snart inget eget land. Inget Sverige som vi är vana vid.

Och ytterligare en av dessa galenskaper som har kommit är att vi hamnat på fel sida, i Israelfrågan. Vi står tillsammans med dem som vill krossa Israel. Guds ögonsten. Vi står med dem som ska förhindra Guds välsignelse över Judarna idag.

Det här får konsekvenser och det får det för att vi ska omvända oss och se att det är Jesus som har makten. Det är honom vi ska erkänna och komma tillbaka till.

Och för Sveriges del hoppas vi att Jesus verkligen lyckas att på nytt vrida vårt land till ett Kristet land. Till ett land som välsignar Israel och står på den sida Gud vill.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar