tisdag 17 april 2018


Ändetiden 404,
Summering,
Profetior om 1900 talet


När vi läser Uppenbarelseboken från Kapitel 13 och framåt så är där profetior som gäller vår tid.

Kapitel 13 handlar om det som skedde på 1900 talet. Och man känner igen saker som TV och www etc.


Ändetiden 221, Uppenbarelsebokens andra del

Det finns liksom det var med Hesekiel kap 38 och 39 Profetiska uttolkare som går och väntar på att det här kapitlets förutsättningar ska komma. Man brukar säga att man går och väntar på Antikrist som man förknippar med det här kapitlet.

Men Upp 13 har redan ägt rum, det som står här var det som hände på 1900 talet. Det ser man när man ser profetior om TV och www och atombomben och Radio etc, som finns i det här kapitlet och  som var saker som kom under 1900 talet.



Ändetiden 222, Profetian om TV

Profetian om TV hittar vi i Upp 13:14 – 15. Där talas det om en bild som har rörelse och ljud och det kan var och en idag konstatera att det är ju vår TV. De som läste det här tidigare de förstod inte vad Gud menade utan tolkade in annat i det hela (Vad var en bild som hade liv och kunde tala, det viste ingen). Och det visar just på det här att det är viktigt att vi ser Profetian med dagens ögon för då ser vi att det här har slagit in och gjorde det från 1950 när TV kom, bilden med liv, rörelse, och som kan tala.



Ändetiden 223, Profetian om www

Liksom profetian om TV så har vi i versarna efter alltså Upp 13:16 – 18 en profetia om internet och www. Vi kan läsa om tecken på handen och pannan. Och det är ju de koder som vi minns i vår hjärna (har på pannan) och slår in med vår hand.

Vi hittar också i Upp 13:18 siffran 666 vilket är www. Det ser vi när vi vet att en 6:a på hebreiska skrivs med Vav som återges hos oss med w. Alltså blir det www. Vilken fullträff



Ändetiden 224, Bibeln har ingen profetia om Chips i handen

Det finns de som tolkar den här versen om ett märke på handen, som att vi skulle få ett chips i handen. Men det går ju inte ihop sig för Chipset sitter ju i handen och dessutom, vad är märket på pannan.



Ändetiden 225, Profetian om Atombomben

I versarna innan TV kan vi läsa om Eld från himlen och det stämmer ju med de Atombomber som uppfanns här och som släpptes över Hiroshima och Nagasaki, och sedan blev det dominerande under det kalla kriget.



Ändetiden 226, Profetian om de två Supermakternas tid

Vi kan alltså konstatera att den här tiden som man pratar om här den började när Atombomberna uppfanns och då är vi alltså i slutet och efter andra världskriget, och vi ser att det sträcker sig fram till det www kom vilket var 1990. Så det vi ser här är alltså den andra hälften av 1900 talet och då var det två supermakter, USA och Sovjetunionen som styrde världen, och det vilddjur som det talas om i Upp 13 andra delen det är ett tvåhornat vilddjur. Alltså de 2 supermakterna. Tänk så väl profetian stämmer bara man läser innantill som det står.



Ändetiden 227, Profetian om Kolonialstaternas Världsherravälde

När vi nu upptäckte att det tvåhornade vilddjuret var de två supermakterna under andra hälften av 1900 talet så verkar det logiskt att se den första delen av Upp 13 som tiden dess förrinna.

I början av 1900 talet styrdes världen av kolonialstaterna och de var till antalet ungefär 10 vilket alltså stämmer med det 10 hornade vilddjuret.



Ändetiden 228, Profetian om Radion

I början av kapitel 13 alltså under kolonialstaternas tid kan vi läsa om en mun som talar stora ord. Och när vi då läste om TV i Upp 13:14 – 15 är det logiskt att tänka sig munnen som radion som ju kom i början av 1900 talet. Är det inte fantastiskt också radion har Gud med här i profetian.



Ändetiden 229, Vilddjurets Anda är mot Gud

Här i den första delen av Upp 13 kan vi också läsa om hur vilddjuret ska strida mot de heliga och få makt över varje folk och språk. Och så var det med kolonialstaterna de hade ett totalt herravälde.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar