lördag 21 april 2018


Ändetiden 408,
Summering,
Profetior om vår massmediala värld och Guds vredes resultat för Kyrkan



Idag lever vi i ett fullständigt transparent samhälle, som ett glas hav. Allt syns över hela jorden, just som det händer.

Och det här sker samtidigt som många av vår kyrkor får stänga. Nästan ingen blir frälst här i västvärlden och det tycks råda en total förvirring i de Kristna samfunden.

Och också det här är enligt profetian och tillsammans med de andra tecken som vi läst om har vi alltså ytterligare tecken som pekar rakt in i vår tid.

Men Gud säger inte att vi ska hänga läpp utan vi ska sjunga Moses och Lammets sång, för nu ser vi att Jesus är rättfärdig och allsmäktig och alla folk ska komma och tillbe inför honom. För vi kan alltså se att Profetiorna går i uppfyllelse.


Ändetiden 244, Profetian om Vårt genomskinliga Massmediala Samhälle

Här kan vi läsa att vi ska ha en värld som är totalt genomskinlig, som ett glas hav, och det har vi idag. Alltså har den här profetian också gått i uppfyllelse. För första gången i historien är hela världen synlig på en gång, och vi kan se händelser just som de händer.


Ändetiden 245, Nu ska vi prisa Jesus för han är Kung, hans seger kommer nu

När vi kommit hit i profetian då är det dags att prisa Jesus, för han är rättfärdig och sann och hans gärningar är nu uppenbara och alla folk ska komma och tillbe inför honom.

Så det här som vi läst om i profetian det är ett bevis på att Jesus finns och det är Jesus som styr, det han har sagt ska hända har hänt, och det är inte ett nederlag vi ser utan Jesu seger som kommer.


Ändetiden 246, Guds Vrede kommer

Men Vi får också i profetian se Guds Vrede, Guds vrede över alla de som inte går Guds väg och det samhälle som har kommit helt snett.


Ändetiden 247, Ingen blir frälst under Vredens tid

Ja, Guds vrede är så stor att nästan ingen kan bli frälst, här i västvärlden, under den här perioden när Guds vrede är verksam. Och det ser vi i Sverige, där kyrkorna succesivt får lägga ner för det är i stort sett en total avsaknad av frälsning och väckelse i våra kyrkor.


Ändetiden 248, Förvirring i Guds församling

Och Guds vrede ger inte bara att folk inte blir frälsta längre utan den göra också att det ska vara förvirring i Kyrkan, och det är det vi har idag också, när kyrkan går världens väg och helt har övergett bibeln och dess budskap.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar