torsdag 19 april 2018


Ändetiden 406,
Summering,
Profetian om TV satelliter


Bibeln fortsätter och profetera om vår tid. När vi läst om 1900 talet och om hur Israel fick hela Jerusalem, då kommer vi till Satellit TV. Satellit TV finns av olika slag.

Vi har de Kristna kanalerna de som sprider Jesu budskap.

Vi har de Officiella samhällskanalerna de som i Väst Värden idag har blivit Jesus förnekare, sprider det ateistiska budskapet.

Och slutligen har vi de Värdsliga kanalerna med all möjlig smörja, de som sprider Vilddjurets budskap rakt ut.


Ändetiden 234, Profetian om Satellit TV

Satelliter fanns ju inte på Jesu tid och här i Bibeln står det beskrivet som Änglar som flyger högst på himlen. Men änglar är samma ord som Budbärare, sändebud, på Grekiska, vilket ännu mer visar att det här är just en profetia om våra TV satelliter och deras kanaler idag, som fått en spridning över hela världen.


Ändetiden 235, Profetian om de Evangeliska TV kanalerna

En intressant del av det här med TV satelliter är de Evangeliska kanalerna.

Här i Sverige har vi Kanal 10 och vi har Vision Sverige. I Norge har vi Vision Norge och Kanal 10 Norge, och Gospel Chanal, och Life stile TV.

Ser vi internationellt är det ett otal TV kanaler idag som sänder Evangelium och de når in i länder som Iran, ja hela Arabvärlden, där det annars är svårt att komma in med Kristen TV.


Ändetiden 236, Profetian om TV kanalerna som Avkristnar

Tyvärr finns det också kanaler som sänder det rakt motsatta budskapet. Nämligen att den Kristna kyrkan och dess budskap är fel, ja Kyrkan har fallit.

Vi märker det här i SVT där Jesus är totalt utesluten. Och i stort sett det enda man sänder om Kristen verksamhet är hur den blir som världen.


Ändetiden 237, Profetian om Vilddjurets TV kanaler med all Ondska och Plåga

Vilddjurets budskap har också sina kanaler i Satellit TV. Det är kanalerna som sänder rent skräp, våld, död, skräck etc.

Bibeln talar om det här i termer av att torteras i eld och svavel inför heliga änglar, och det visar vad det är för hemskt budskap som de här kanalerna sprider idag.


Ändetiden 238, Hur man ska tänka när man ser på TV och Surfar på Internet

Gud ger oss råd hur man ska tänka när man ser på TV och Surfar på internet i Upp 14:12.

Vi ska inte se på de kanaler och på de program som bryter mot Guds bud och som förnekar Jesus.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar