fredag 20 april 2018


Ändetiden 407,
Summering,
Profetior om Videoinspelningar och Väckelse



Det är intressant att Bibeln har de här moderna sakerna som TV och www och TV satelliter etc. i sina profetior, och vi kan gå vidare och se hur flera saker är där som Videoinspelningar och t o m det moderna begreppet Molnet som är hela internet.

Och mitt i allt det här ska Gud sända sin väckelse på ett exceptionellt sätt, samtidigt som vreden trampas, som vi ser idag i Syrien.


Ändetiden 239, Profetian om när våra möten spelas in

Upp 14:13. Och jag hör en röst [ljud] från himmelen som säger till mig: Skriv, välsignade är de döda, de som dö i Jesus [Herren], från och med nu är det säkert, säger anden, de får vila från sina mödor [arbeten, slit], därför att deras gärningar [insatser, arbeten] följer [är efterföljare till] dem.

Man kan fråga sig varför versen Upp 14:13 står just här i profetian. Har det inte alltid varit välsignat dö i Jesus.

Men förklaringen ser vi när vi ser det som hänt vid den här tidpunkten. Det är att möten började spelas in, Video blev vanlig, och idag kan vi se Pastorerna predika även efter sin död. Deras gärning följer dem.


Ändetiden 240, Profetian om Jesus som idag finns på Molnet

T o m det moderna begreppet Molnet har Bibeln med. Jesus sitter på Molnet, och de som kan inne begreppen idag vet att ”ha saker i Molnet” det är en term för att ”ha saker någonstans på Internet”, men man vet inte riktigt var det ligger.

T o m här är alltså Bibeln före sin tid och får med sakerna. Det är fantastiskt.


Ändetiden 241, Profetian om Väckelse i vår tid

Mitt i den här tiden som vi alltså är i nu med TV satelliter, Videoinspelningar, Molnet etc. Ska en väckelse gå fram som aldrig förr, och det stämmer också. Idag går en väckelse fram som är så stark att om det här antalet människor som blir frälsta varje dag fortsätter så kommer snar hela jordens befolkning av tro på Jesus.


Ändetiden 242, Profetian om hur Vredens Vinpress trampas i Syrien

Men Guds vrede manifestera sig också idag. I Syrien ser vi det och det står faktiskt också i profetian. 30 mil utanför staden ska Guds vredes vinpress trampas. Och 30 mil från Jerusalem ligger Damaskus.


Ändetiden 243, Upptakten till Guds Vrede

Men Guds vrede är inte färdig med Syrien, utan Gud förbereder sig för att hälla sin vrede över hela jorden. Det ser vi i Upp 15:1 där änglarna med Guds vrede och de är 7 till antalet och vi kommer till det här längre fram mera i detalj.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar