onsdag 18 april 2018


Ändetiden 405,
Summering,
Profetior om när Israel fick Jerusalem och Anden föll i hela Kristi kyrka



Här i Bibeln, efter det vi läste om Vilddjuren under 1900 talet, kan vi nu läsa om det Gud gjorde med Israel under 1900 talet när han 1967 gav dem hela Jerusalem och vi kan också läsa om den Ande utgjutelse som Gud sände över sin kyrka 1967 och framåt.


Ändetiden 230, Profetian om när Israel fick Jerusalem

I Bibeln står att de som hade namnet på sin fader skrivet på sina pannor skulle stå på berget Sion.

Berget Sion det är ju Tempelplatsen och de som har faderns namn på sina pannor det är ju Judafolket. Alltså har vi här en profetia om när Israel intog gamla stan med Tempelplatsen och det ägde rum 1967.



Ändetiden 231, Profetian om Andens utgjutande i hela Kristi kyrka

Vi kan i Upp 14:2 – 3 läsa om en ny sång som ingen kan lära sig förutom de 144 000 och det är alltså en profetia på den Helige Ande som föll i samband med att Israel intog hela Jerusalem. För första gången i modern tid spred sig Ande utgjutelsen till alla Kyrkosamfund.

Och Anden är just en sång som man har i sitt inre och som inte går att lära sig utan som endast Gud kan lägga där.

Man kan möjligen här undra varför det står de 144 000 vilket ju syftar på Israel men vi är som kristna är ju inympade i det äkta olivträdet och har alltså därmed del i Guds välsignelse tillsammans med Israels folk.



Ändetiden 232, Guds Första Frukt kom 1967

Det här som ägde rum 1967 kallar Bibeln alltså för Guds och Lammets första frukt. Och det talar om att det kommer mera längre fram, mera i samma stil och totalt.


Ändetiden 233, Är Ande utgjutelsen 1967 och framåt, samma sak som Uppryckandet

Det finns många som talar om en uppryckelse som ska komma i samband med ändens tid, men här i uppenbarelseboken kan vi inte hitta något sådant.

Man frågar sig då om det Gud menar med upprykels är just denna Ande utgjutelse som liksom lyft de Kristna upp inför Gud och det Gud vill ha.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar