torsdag 24 maj 2018


Ändetiden 441,
Jesus är för alla folk som tar emot honom


Den Visdom. Den Kunskap. Det ljus Jesus sprider kommer alla folk till del, som tar emot Jesus.

Upp 21:24. Och folken, som frälsas [räddas] skall vandra i dess ljus och jordens konungar [herrar] bär sin ära och lovprisning in i den.


Alla får ta emot Jesus. Och alla som tar emot Jesus får uppleva hans frälsning och välsignelse. Det finns ingen begränsning. Den Välsignelse som Abraham fick den gäller alla folk idag. Vi kan läsa i 1 Mos 12

1 mos 12:3 Och jag välsignar den som välsignar dig, och den som förbannar dig förbannar jag, och jag välsignar, genom [i] dig, alla folk [stammar, släkter] på jorden [marken].

Här kan vi läsa att genom Abraham skulle alla folk blir välsignade och den Välsignelsen fick vi av Jesus som ju kommer från Abraham.

Och det är alltså inte bara välsignelse i Jesus, en frälsning som ger klarsyn och ljus, och i det ljuset finns kunskap. Kunskap som gör att de styrande styr bättre.

Och därför är det viktigt att de styrande ger äran till Jesus för det var han som byggde upp vårt land, då när vi trodde på honom.

Och att man inte gör som dagens politiker. Nu när vårt land hade blivit välsignat genom vår Jesus tro. Då avskaffade man Jesus och körde ut honom ur samhället. I stället för att ge honom äran.

Och vi ser idag konsekvenserna i samhället. Hela samhället håller på att brytas ner, och falla sönder.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar