onsdag 6 juni 2018


Ändetiden 454,
Bibelns Profetia håller



Vi som tror ska veta vad som kommer att ske. Det är det som är syftet med profetian Bibeln går att lita på.

Vi har här på bloggen gått igenom många profetior och kunnat peka på hur fantastiskt Bibelns profetior går i uppfyllelse och med det bevisar Gud att han finns och att Bibeln är sanning.

Upp 22:6. Och han säger till mig: Dessa ord är tillförlitliga och sanna, och Jesus [Herren] de heliga profeternas Gud, sänder sina änglar [budbärare] för att visa sina tjänare det som snart skall ske [är nödvändigt att ske utan fördröjning].


Vi läste tidigare om TV, det stod i Upp 13:14 – 15

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Gud visste att vi skulle få en TV. En bild som har rörelse, liv, och som kan tala det är en TV, och det innebär att när TV dök upp då var vi här i profetian. Och det kan vi se för i versarna efter står det om www.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Vi möter 666 i vers 18 och en 6:a skrivs på Hebreiska med den Hebreiska bokstaven Vav som återges hos oss med w, 3 sexor blir alltså www. Och det som står i Upp 13:16 är också riktigt för när man ska komma in på vissa sidor då ska man slå in sin kod med sin hand, alltså slå in sitt kännetecken, sitt märke, det som man har i hjärnan, innanför pannan.

Och i Upp 14:6 – 11 möter vi TV satelliterna. Budbärare som flyger högst på himlen det är en Satellit. Och de har 3 olika typer av budskap, precis som dagen Satelliter och ett av Budskapen är Evangelium, liksom den fösta Budbäraren har.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.
Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.
Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Så här kan vi fortsätta och i Upp 14:14 möter vi Jesus på Molnet. Molnet här vi ju idag i form av molntjänster. Och här är också Jesus med.

I Upp 15:2, möter vi vårt massmediala samhälle där man ser allt just som det händer.

Gud viste vad som skulle hända. Och då kommer också det sista det som står i Upp 19 att gå i uppfyllelse.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Jesu seger kommer. Det är ett visst och sant ord.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar