fredag 29 juni 2018


Ändetiden 477,
Totalsummering,
Hela Upp 21 och 22



Upp 21 och 22 beskriver hur Guds Mål för mänskan, ja för mänskligheten, ser ut. Det här är något som vi får uppleva redan när vi blir frälsta. Men i ännu högre grad kommer att få göra när Gud slutligt frälst hela mänskligheten.


Ändetiden 472, Summering, Gud gör allting nytt
Upp 21 och 22 innehåller Guds mål med frälsningen. I frälsningen gör Gud allting nytt och till sist ska detta gälla alla människor. Alla ska vara med, hela världen.


Ändetiden 473, Summering, Guds härlighet kommer ner till oss
Guds stad kommer ner till oss. Det är Gud själv som kommer med sin frälsning. Han ska bo hos oss och vi får vara hans barn.


Ändetiden 474, Summering, Guds frälsning är som en mäktig stad
Guds frälsning ger oss säkerhet. Det är som en fantastisk stad som skyddar oss och det är Gud själv. Han är vår stad, han är vårt tempel och han är vårt ljus.


Ändetiden 475, Summering, Välsignelsen kommer från Gud och Lammet
Det är Gud och Jesus, Lammet som ger oss välsignelse. Det är därför att vi har Kristna länder som vår västvärld blivit så välsignade. Vi ser det nu i Sverige som övergett Jesus, då kommer förbannelsen.

Men när Jesus riket, Guds rike, uppfyller Jorden då kommer välsignelsen att strömma fram som en mäktig flod som människorna får dricka ur, till frälsning och kraft.


Ändetiden 476, Summering, Bibelns profetior pekar på vår tid
Vi har gått igenom många av Bibelns profetior i den här serien och vi har sett att de pekar på vår tid. Det är nu det ska ske. Och de Pekar på Jesus, det är han som ska göra det.

Snart, ja mycket snart kommer Jesus och allt det underbara som han talat om kommer till oss. Till alla, Jesu rike blir totalt, en total välsignelse.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar