måndag 18 juni 2018


Ändetiden 466,
Kom till Jesus



Kom till Jesus. Det är han som är vår frälsare. Det är han som har livets vatten. Mera Jesus.

Upp 22:17. Och anden och bruden säger: Kom. Och den som hör säger kom, och den som törstar kommer, och den som vill, mottar livets vatten fritt [gratis].


Och frälsningen är Gratis. Man får ta emot den fritt. Jesus har gjort det och det som längtar efter mera av Jesus har bara att ta emot.

Det här är det rop som ska höras i församlingen idag. Jesus kom. Jesus är vår frälsare. Men tyvärr hör man det allt för sällan. När Jesus kommer till oss då finns frälsningen. Då finns det levande vattnet.

Och vi får alla komma till Jesus, han ger oss Frälsningen, han ger oss Friden han är den som har det vi behöver, evigt liv. Och det är det här som är Bröllopet. När Jesus kommer till oss och vi kommer till Jesus. Jesus och vi får bli ett i hans Frälsning.

Man kan se det här både som ett rop till Jesus, att han ska komma med sitt levande vatten till oss. Men man kan också se det som en uppmaning till den som inte har tagit emot Jesus, att hos honom finns det levande vattnet så det är bara att komma och ta emot gratis.

Jesus kommer och vi får komma till honom.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar