torsdag 7 juni 2018


Ändetiden 455,
Jesus kommer snart



Det har man sagt i alla tider, men idag är det aktuellt. Idag är det inte årtusenden utan enstaka år, ja kanske ännu mindre.

Vi är där, när Jesus kommer mycket snart.

Upp 22:7. Se, jag kommer snart [plötsligt], välsignad är den som tar vara på profetians ord, i den här boken.


Jesus kommer mycket snart. Det är viktigt att vi vet det. Och med den uppfyllelse av profetiorna som vi såg i förra avsnittet med TV och www och TV satelliterna, etc. kan vi vara förvissade om att det är nu mycket nära.

Det är det Gud menar när han säger att vi ska ta vara på Profetians ord. Vi ska förstå att tiden för Jesu återkomst är mycket nära. Vi är där när det ska hända.

Tyvärr ser vi idag att det inte är någon undervisning om det här. Nej det är en total förvirrelse i Kristi församling och det är också profetiskt. Det ska vara förvirrelse. Det kan vi läsa i Upp 15:11.

Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.

Guds tempel ska vara fyllt med rök när Guds härlighet och kraft när de 7 vredesskålarna gjuts ut.

Det är där vi är och det är därför som man är blind idag i Guds församling. Det är pgr röken man har inge klarsyn i församlingen längre. Och det är alltså profetiskt.

Det här kan vi också läsa om i brevet till den sista av de 7 församlingarna, Laodicea, den var blind, och naken, och andligt fattig.

Upp 3:17. Eftersom du säger att jag är rik och jag har välstånd och ingen saknad har jag. Och du vet inte att du är eländig [prövad, lidande] och ömklig [eländig, beklagansvärd] och fattig och blind och naken.

Och här känner vi också igen oss.

Så åter igen. Vi är mycket nära och det är det vi ska veta idag. Jesus kommer mycket snart.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar