onsdag 15 augusti 2018


Anden i Ändetiden 10,
Hela västvärlden är avkristnad och andligt död


Motangreppen från ondskan har nått långt idag. Vi ser hur hela västvärlden är liksom andligt död.

Vi läste i Upp 19:19 om hur Vilddjuret och Jordens härskare gått till motangrepp mot Jesus och han seger och där är vi idag.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Och det här kan vi som vi sagt läsa om i vredesskålarna och den 2:a vredesskålen handlar just om Avkristningen. En västvärld helt andligt död.


Upp 16:3 Och den 2:a ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i havet, och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.

Vi ser att vår värld är andligt död. Den är full av våld och blod. Men inte Jesu levande blod utan ett dött blod. Inte Jesu Evangelium utan ett Budskap som för döden med sig. Och det är alltså det som behärskar vår värld idag.

Så långt har det gått i vår västvärld. Och på samma sätt som blodet fyller och ger näring till hela kroppen så genomsyrar det här döda blodet, döda budskapet, hela vår västvärld och ser till att allt liv dör.

Men Jesus ska segar och hans seger kommer även om det ser mörkt ut idag.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar