söndag 12 augusti 2018


Anden i Ändetiden 7,
Onskan Censurerar



Att Ondskan kommer in nu i ändens tid det läste vi om förra gången. Och ett av Ondskans vapen är Censur. Sanning står för Jesus. Men Lögn står för djävulen och ondskans rike.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Det här med Censur är en av Vredesskålarna i Upp 16, det är den 5:e skålen av de 7.


Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Här känner vi igen oss idag. Idag biter folk sönder sina tungor, lägger tand för tunga, för de vågar inte säga sanningen, vårt samhälle kännetecknas av Censur.

Och Censuren är lurig idag. Det är inte den forma formen av öppen statlig censur med Censurmyndighet etc. Utan Genom lagstiftning har man tagit bort visa frågor som inte får talas om.

De här områden växer hela tiden. Och det är vänsterns motståndare som inte får säga vad de tycker.

Och vi kan läsa om hur människor som bara sagt sitt hjärtas mening blir dömda.

Vi kan se hur förvirring sprider sig i vårt samhälle och man får inte ens prata om det som en normal människa känner som hemskt.

Vi ser också hur massmedia är fyllda av det som vi kalla PK. Politiskt korrekt, något som alla måste följa fast det inte är lagstiftat. Det är märkligt.

Och nu har Censuren också börjat inom de stora Internet bolagen som Facebook och YouTube. På myndigheternas order tar man bort sådan som man kallar för hat.

Censuren har verkligen gripit omkring sig idag. Och dagens människa får bita sönder tungan som det så passande uttrycks och mörkret sprider sig.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar