måndag 20 augusti 2018


Anden i Ändetiden 15,
Österlandet kommer fram


Vi fortsätter att titta på det som ska hända samtidigt som Guds Ande tar över världen, det som vi läser om i Upp 19:17 – 20.

Vi ser här i den 6:e vredesskålarna hur Österlandet ska komma fram.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].


Det är det här vi också ser idag. Hur Österländska religioner tar över vår västvärld. Yoga och Buddism kommer fram mer och mer.

Det är t o m så att man rekommenderar Yoga i sjukvården. Och i skolorna sitter barnen och lär sig Yoga, samtidigt som det är förbjudet att undervisa om Jesus. Han ska bara framställas som en av många religionsstiftare. Men Yoga är som sagt OK, det ska man lära barnen.

Vi ser också hur Österlandet tar över rent ekonomiskt. Kina kommer mer och mer och är idag världens näst största ekonomi och på väg att blir världens största.

Och med tanke på att Kina är en Kommunistisk diktatur som har som mål att göra världen till en socialist värld styrd av Kommunismen, så är det en total katastrof.

Det är den onde, som med onda Andar, kämpar mot Guds seger. Mot Jesu Ande som ska ta över världen. Jesu seger och Ande ser vi på många ställen gå fram idag, medan vi här i Väst bara ser kampen och mest av ondskans motangrepp, men vi är mitt inne i profetiorna som just nu går i uppfyllelse.

Och därmed vet vi att Jesu seger är på gång också här.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar