torsdag 16 augusti 2018


Anden i Ändetiden 11,
Våra massmedia är ateistiska propaganda maskiner


Det är mera som händer under motangreppet som vi läser om i Upp 19:19.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Vad som kommer att hända ser vi, som vi sagt, i vredesskålarna och den första talar just om det här med massmedia som Vilddjurets propagandamaskin som gör folk sjuka.  Vi ser att skålen töms ut över marken, en symbol för de Troende. Alltså vår kristna västvärld drabbas av det här.


Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.

Och vi ser hur vårt samhälle har blivit sjukt av all TV och av alla dåliga sidor på Internet. Det är som en Kräftsvulst, som angriper alla människor som låter det som är på TV och Internet styra sina liv.

TV och Internet det är just Vilddjurets bild och Vilddjurets märke som vi läste om i Upp 13:14 - 18 (Vi hade det upp här för något avsnitt sedan)

Och vi ser idag hur just TV och det som kommer ur massmedia idag totalt har vridit människorna i vår västvärld bort från Gud och Jesus.

Det som är på TV är helt Jesus fritt och programmen vänder sig till människor som inte har Jesus och lär just att man inte har Jesus.

 Och resultatet ser vi, folk blir sjuka, Samhället fungerar inte längre.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar