måndag 13 augusti 2018


Anden i Ändetiden 8,
Ondskan Ljuger


Och ondskan i vårt land inte bara Censurera. Den Ljuger medvetet. Den vrider folks sinnen med lögner. Sanning står för Jesus. Men Lögn står för Djävulen och Ondskans rike.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Låt oss åter titta på den 5:e skålen i Upp 16:


Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Det är alltså inte bara det att folk biter sönder sina tungor av vånda och inte kan tala, utan mörkret sänker sig ner. Lögnen tar över vårt samhälle.

Nyheterna är styrda precis som i Sovjet unionen.

Fler och fler sanningar blir förbjudna att säga och mörkret sänker sig ner.

Vi har ett dagsfärskt exempel med skjutningarna från Hamas över Israel.
Sanningen är att Hamas åter igen har skjutit in raketer över Israel. Och sände brandfacklor in över Israel med ballonger och deklarerar att Israel inte har rätt att existera.

Och när då Israel svarar på dessa attacker som varje nation har rätt att göra. Då rapporterar man om Israels hemska attacker på Gaza, och flikar in att Hamas också skjuter. Precis som Hamas skjutande är ett berättigat svar på Israels angrepp. Det är ju tvärs om.

Den här typen av förfalskade nyheter är standard. Det är inte klokt.  Och det samtidigt som man pratar om de Hemska Nazisterna i landet.

Ja Nazister är hemska och ska inte existera. Men är man blind när man stöttar de som idag vill utplåna Israel.

Och vi lever i en tid när öppenheten skulle kunna vara långt större än den någon sin har varit.

Idag har vi med internet möjlighet till en kommunikation som ingen generation före oss ha sett maken till. Men vad gör myndigheterna jo de använder lagstiftning och diverse annat för att tysta sanningen.

Internet blir i stället ett totalt öronbedövande propaganda maskineri.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar