lördag 18 augusti 2018


Anden i Ändetiden 13,
Personlig integritet mörkar sanningen


I Den 4:e vredesskålen har vi solen. Det klara ljuset. Ett Öppet samhälle där alla ser allt.

Men det vill man inte ha idag. Med lagstiftning har man mörklagt samhället. Det viktiga är den Personliga integriteten i dagens samhälle.

Upp 16:8 Och den 4:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål på solen och det gör så att den bränner människorna i eld.
Upp 16:9 Och människorna blir brända [svedda] av väldig hetta och de talar illa om [förtalar, smädar] Guds namn, som har makt över dessa plågor [förbannelser] och ändrar [omvänder, ångrar] sig inte för att ge honom ära.


Med dagens internet och ständig uppkoppling och ett massmedia ständigt igång. Så har vi egentligen en total klarsyn. Allt syns och avslöjas. Öppenheten är som en brännande Sol. Folk står inte ut i detta genomlysande ljus.

Och vad gör man, jo man använder lagstiftning för att stoppa ljuset. Man förbjuder öppenheten och kallar den för Personligt Integritet.

Och det konstiga är att medan mycket annat i dagen samhälle inte fungerar så fungerar det här. Man har på många områden totalt lyckats släcka ner sanningen och avslöjandena. Det är tyst i vårt samhälle numera. Hur det verkligen var får man inte veta för där gäller personlig integritet.

Och så har vi idag ett samhälle där allt egentligen är synligt. Det är hur enkelt som helst att sända ut saker. Men då är det förbjudet.

Ja t o m fotografering kan vara förbjudet i vissa situationer fast alla har en kamera med sig idag i sin mobiltelefon. Lagstiftningen arbetar alltså emot öppenheten.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar