tisdag 14 augusti 2018


Anden i Ändetiden 9,
Vi lever idag i post TV tiden

 
Vi är mitt inne i det krig som pågår mellan Jesus och Vilddjuret (Alltså ondskan i världen) idag och vi kan också läsa om den här tiden i Upp 16 där det står om Vredesskålarna.

Vi ska titta på en del där som visar att vi är inne i tiden efter det TV kom. Skadan från Vilddjurets TV har redan utvecklat sig.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Här i Upp 16:11 möter vi resultatet, varhärdar från Vilddjurets TV och Internet. Vi läser om varhärdar redan i Upp 16:2, den 1:a Vredesskålen.


Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.

Vi ser här att varhärdarna är knutna till Vilddjurets bild och den har vi i Upp 13, det är TV.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Vilddjurets bild är vår TV. En Bild som har rörelse och som kan tala, har ljud. Det är alltså den som skapar varhärdarna och såren i människor.

Och Vilddjurets TV har vi haft sedan 1950 talet i vårt land. Och här i Upp 16:11, när den 5:e skålen ljuts ut har alltså TV redan haft sin effekt. Folk är sjuka.

Och Vilddjurets märke som vi också läste om i Upp 16:2, det är vårt Internet, med all skit som finns på internet idag. Allt förföriskt och hemskt. Vi kan läsa om det också i Upp 13

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Vilddjurets märke, eller kännetecken som man också kan översätta det. Det är våra koder som vi slår in med handen och minns i hjärnan, innanför pannan.

Och tre 6:or, som 666 blir på Hebreiska Vav, Vav, Vav och det skrivs www i vårt alfabet.

Och i Upp 16:2, den första Vredesskålen kunde vi läsa om de varhärdar som kom av allt tittande på TV och Surfande på Vilddjurets sidor på Internet.

Och i Upp 16:11 när vi läste om vår tid med Censur och själv Censur så kunde vi se att där står att människorna hade just dessa varhärdar. Och där är vi idag.

Så när vi läser de här Bibelorden känner vi alltså återigen oss, och vi är just här med Censur och Självcensur, och människor som är skadade av allt okritiskt slukande av allt negativt i massmedia som kännetecknar vår tid.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar