fredag 17 augusti 2018


Anden i Ändetiden 12,
Vi är tillbaka på vildarnas tid

Vi fortsätter att titta på de motangrepp som ondskan gör mot Guds Andes kamp, det motangrepp som vi läste om i Upp 19:19. Eftersom Vredesskålarna beskriver samma tid och är mera utförliga, så tittar vi på dem, och låt oss nu titta på den 3:e skålen, och vi känner även här igen oss.

Upp 16:4 Och den 3:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i floderna och i vattnens källor och det blir blod [blodsutgjutelse].
Upp 16:5 Och jag hör sedan vattnens ängel [budbärare] som säger: Bara Jesus [Herren, Jashve] är rättfärdig [infriande, rättvis], för han är och han var och han är helig [barmhärtig], för det är du som dömer [prövar].
Upp 16:6 Och heligas och profeters blod tömmer [häller] de ut, och du ger dem då blod att dricka, för de är värda det.
Upp 16:7 Och vidare hör jag offeraltaret säga: Ja, Jesus [Herre, Jashve], Gud den allsmäktige, sanna och rättfärdiga är dina domar.


Här ser vi det samhälle som vi har idag. Det är åter våld och död som härjar i våra Massmedia och vad beror det på. Jo det beror på att man övergett Jesus. Han som är den enda som är rättfärdig.

Och idag har man lagt ner allt vad kristen verksamhet heter i det officiella samhället, man kan säga att man andligt sett dödat det.

Och vad har man fått. Jo man har fått våld och död. Och så blir det när man överger Jesus, då tar ondskan över och vi får den typ av samhälle som vi har idag. Ett samhälle som mer och mer går tillbaka till tiden före Kristendomen i vårt land. Och där våra massmedia mer och mer fylls av våld och katastrofer och ondska.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar