tisdag 14 augusti 2018



180814

Det är en intressant tanke när vi nu ser alla bilbränderna över landet. Det är inte bara i en stad utan på många ställen som stora bilbränder anlagts.

Bevisligen måste det vara en samordnad action och bevisligen var det anlagt.

För några veckor sedan brann skogarna i landet.


Man sa att det var naturligt. Det var tåg, det var blixtnedslag, det var självantändning.

Men kanske var det anlagt. Det fanns t o m de som sett bevis på att någon försökt anlägga bränder.

Var skogsbränderna anlägga, vad kan vi då vänta oss nästa gång. Vårt land är sårbart och har man ont uppsåt kan man fördärva mycket.

Tänk t ex om samma gruppering börjar sätta eld på våra hus nattetid. Hemsk tanke. Men är man ute efter att skada så kan man. Vi lever i ett sårbart samhälle.

Hur som helst så är vi idag i händerna på de här grupperingarna och verkar försvarslösa. Ät vi utsatta för någon form av utpressning. Är det en främande Religion de vill införa i landet. Är det våra pengar de vill ha eller kanske de inte ger sig förrän de får hela vårt land, och vi är deras slavar.

Och vilka är de, kommer vårt samhälle att tala om det för oss, eller det är en sak som inte får sägas i vårt Censurerade samhälle.


Jesus hjälp oss!! Rädda vårt land. Hjälp oss i valet att vi får en ny regering som klarar av att ta itu med det som misslyckats och att göra vårt land till ett kristet land igen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar