lördag 11 augusti 2018


Anden i Ändetiden 6,
Ondskan gör motstånd


Ondskan gör motstånd det ser vi här i vers 19, och det är det vi ser idag. Medan tron på Jesus breder ut sig i världen så gör olika grupper av annat slag motstånd och vill stoppa Jesus och hans seger.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.


Vi ser det idag hur ett land som Sverige blivit totalt avkristnat. Och inte bara avkristnat utan Sverige som var en Missionsnation som sände ut missionärer över hela världen. De arbetar nu för Ondskan i det internationella sammanhanget.

Vi ser hur vänstern totalt har tagit över Sverige och med den har en total förvirring spridit sig i landet.

Både en religiös förvirring och en sexuell förvirring. Och Sverige som var ett land för kristen mission ut över världen. Är nu i stället en nation för vänster mission.

All denna förvirring som kommer av vänstern och dess ateistiska budskap sprids idag ut över världen.

Många länder går idag samma väg, Norge, USA, ja hela Europa. Är på samma Ateistiska vänster väg.

Och här i Upp 19:19 kan vi alltså läsa om det, Jesu seger kommer inte att ske utan motstånd och vi ser det alltså idag i vårt samhälle. Vi är där.

Kampen är hård idag, och vi ser hur Censur nu börjar tillämpas på olika medier. Man kallar det för Hat. Och vi ser det idag på Facebook och Youtube etc.

Vi är där och Jordens Kungar samlar sig till strid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar