torsdag 23 augusti 2018


Anden i Ändetiden 18,
Världens Anda är en ond Ande


Världens Anda, Vilddjuret, är en av de här tre onda Andarna. Det är den onda och luriga anda som mer och mer fyller vår tillvaro. Den Anda som upptar TV och försöker att lära oss ett liv utan Jesus.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Det verkar kör i vår tid. Det världsliga blir bara starkare och starkare tycker man. Och hela tiden är det pengar. Man upplever att det många vill idag är att lura av en ens Pengar.

Vi har i vårt samhälle idag kommit dit där mellan 60 och 70 % av vad men tjänar går i skatt till stat och kommun och olika avgifter.

Samhället är som ett vilddjur som äter upp oss. Tar våra resurser. Binder oss och tvingar oss att bli lydiga tjänare.

Och det är inte Jesus vi ska tjäna utan staten. Vilddjuret är ett totalitärt system som bara tillåter en sak. Och här i Sverige har vi kommit dit idag. Det är bara vänstern som gäller. Allt ska ses i vänsterns röda färger.

Och för att vi ska rösta på dem så ger de oss bidrag. Men det är ju våra egna pengar som de använder. De Pengar som de först sugit ur oss i skatt.

Är Socialismen vilddjuret. Ja frågan är berättigad och ideologier som Socialismen är den typ av läror som Vilddjuret har. Luras och behärska.

Och socialismen gör allt för att avskaffa Jesus. och det är ett starkt kriterium på att det är från Ondskan, en Ond Ande, som ligger bakom.

Men återigen, Jesus ska segra, det här är en mellantid innan Jesu slutliga seger kommer, Det kan vi läsa om i Upp 19:17 – 21.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar