tisdag 21 augusti 2018


Anden i Ändetiden 16,
Onda Andar går till motangrepp


Vi fortsätter att titta på det som ska hända samtidigt som Guds Ande tar över världen, det som vi läser om i Upp 19:17 – 20.

I Upp 16:13 – 14, kan vi läsa om onda Andar. Onda Andar som försöker att förföra. Och de är av tre slag.

Och idag ser vi att vi är här också i vårt land med alla den ondska som finns, som förför och tar över vårt land genom dessa onda Andar.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Vi ser här är att det är Onda Andar som ska komma på slutet i vredesskålarnas tid. Det här samtidigt som Guds helige Ande alltså är igång och sprider Jesu budskap, och då ska alltså också onda Andra igång och förför.

Det finns de som talar om att före vedermödan ska Antikrist kommer och det ska vara en person. Men här ser vi att vi inte behöver gå och vänta på en person, det är Andar som ska verka, Onda Andra.

För den som tänker i termer av Anti Krist så tror jag personligen att det var Hitler som var Antikrist. Han dödade 1/3 av alla Judar och han regerade under det 10 hornade vilddjurets tid i Kap 13 som många säger är den tiden när Antikrist skulle komma. Så vi ha alltså passerat den delen.

Och idag när vi ser alla onda andar som härjar runt i vårt land och i hela västvärlden så inser vi att vi är här mitt inne i Vredesskålarnas tid, det jag skulle vilja kalla för Vedermödan, när vreden hälls över Jorden.

Och vi ser hur de här onda andarna försöker samla alla, till krig, till strid mot Jesus, Ondskan vill till varje pris att Jesus inte ska vinna. Men det kommer han att göra, för det är han som ytterst har makten.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar