fredag 16 november 2018


Anden i Ändetiden 103,
Det är de som inte förförts av Vilddjurets TV som ska regera i 1000 års riket


Det är intressant att se TV:s roll i att förföra människorna. Det ser vi här. De som ska regera under 1000 års riket ihop med Jesus det är de som inte låtit sig förföras av Världens TV, Globalismens TV, Vilddjurets TV.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.


Nu i våra dagar ser vi mera exakt att det var Vilddjuret som var i TV för nu bekänner man färg. Det är Globalismen som gäller. De som talar om Nationalism alltså är för sitt land, de anses som hemska. De som talar för att Sverige ska bebos av Svenskar de är hemska. De är rasister och har fel värdegrund, det fick vi t o m höra i välrörelsen i TV av SVT:s representant.

Det är det här som TV matat oss med nu sedan 1950 talet då TV kom och det kan vi läsa om i Upp 13:14 – 15.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

En Bild som har rörelse och som kan tala, det är en TV. Idag är det ingen som tvekar inför det här. Men jag förstår de som tyckte det verkade knepigt före 1900 talet. Hur kan en bild röra sig och tala. Det kunde inte målningarna på den tiden.

Men nu ser vi det och vi ser också att det innehåll som TV har, har fördärvat. Det har varit det Värdsliga, och alla har blivit sådana av att titta på TV.

Flera ord om Vilddjurets TV hittar vi i Upp 14:11

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Här ser vi riktigt hur hemskt det här budskapet är som kommer ur Vilddjurets kanaler. Det vi möter här är Satellit TV som innehåller skräpkanalerna. De som förför.

Men läser vi om de två andra Budbärarna och deras kanaler så ser vi att det t o m finns Evangeliska TV kanaler, Precis som vi idag har Kanal 10 och Vision Norge t ex

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Och vi har också de statliga kanalerna på Satellit som vi hör här ropar att Kyrkan har fallit. (Vi kan läsa om det stora Babylon i Upp 17 och 18) Och det är alltså de Ateistiska kanalerna, som ropar så och det har t ex SVT Blivit.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.

Vi möter det här också i Upp 16:2

Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.

Där möter vi TV som förförare av Guds församling. Precis som det är idag. Och där Guds församling blir sjuk av TV:s budskap.

Och sedan möter vi TV igen, när Jesu seger kommer. Där hör vi  hur den Falske Profeten också har använt TV, i sitt förförande.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

TV har alltså spelat en stor roll i den förförelse av folk som äger rum idag och de som ska regera i 1000 års riket det är de som inte böjt sig för och låtit sig fyllas med det budskap som ondskan fyller TV med idag.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar