söndag 11 november 2018


Anden i Ändetiden 98,
Segern kommer och de Onda Andarnas tid är över


Över de onda Andarna ska alltså Jesus segra. Jesus ska ta över världen. De tre onda Andarna, Ormen, Vilddjuret och Den Falske Profeten som nästan har lyckats fördärva vår värld de kommer att få sitt straff.

Och här i Upp 19:20 får vi se hur Vilddjuret och Den Falske Profeten tas om hand av Jesus.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
Upp 19:21. Och de övriga de dödas med svärdet, hans som sitter på hästen, det som utgår ur hans mun, och alla fåglarna blir fyllda av deras kroppar [köttsliga och mänskliga natur].


Vilddjuret och Den Falske Profeten, dessa två av de Onda Andarna kastas i Eldssjön. Eldssjön som brinner med Svavel. Det blir fruktansvärt.

Och där ska alltså Globalismen, Världens Anda, Utsugarandan, Vänster anden, kastas och den skall aldrig mer göra någon något ont.

Och vi ser den Falske Profeten som förfört miljoner med människor och bundit dem i träldom, kommer att kastas dit. Och är det Islam? Ja vi får se för det här ska ske snart. Det är inte långt dit.

Och jag brukar för egen del säga att idag ligger redan Nazismen i Eldssjön. Hitler med hela sin Nazism har redan kastats dit. Hela Världen ser hur hemsk denna Ideologi var, och nu får den sitt straff. Och dit kommer alltså också dagens hemska Ideologier att kastas. Det kommer att gå med dem som med Nazismen.

Det är det här vi går och väntar på nu, när vi ser hur de tre Onda Andarna redan gjort entré. Och då återstår alltså bara Jesu seger över dem och den kommer mycket snart.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar