fredag 2 november 2018


Anden i Ändetiden 89,
Vilddjuret Globaliserar alla till underkastelse idag


Det Bibeln kallar för Vilddjur har vi haft flera genom tiderna. Det är stora länder som lägger under sig grannländerna och vill sudda ut gränserna och bilda en Världsstat.

Idag har vi dem i form av Globalister. Hela världen blir som vore det en stat.

Och åter ser vi en Antikrist, en kraft som egentligen är ute efter att få bort Jesus. Det finns ju människor som kan stöta sig på Jesus. Och därför ska det Globalistiska vara Jesus fritt. 

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}



Vi ser globaliseringen som är igång, Alla gränser ska utplånas och hela jorden ska bli ett stort rike. Det här är Vilddjuret, det som vi har idag. Genom tiderna har det funnits Vilddjur, stater som behärskat de andra staterna i närheten och som förslavat folken där.

Vi har de 4 länderna som finns i Daniels profetia om bildstoden. Det var det Babyloniska riket, det var det Persiska riket, det var det Grekiska riket och slutligen det Romerska riket.

Alla hade som mål att behärska hela den då kända världen.

Och idag har vi det här igen. Nu ska hela världen bli likadan. Alla nationella särdrag ska utplånas och nationella gränser försvinna, och vi ser idag stora folkomflyttningar, som påminner om det Nebukadnessar ägande sig åt i det Babyloniska riket.

Vilddjuret är verksamt idag och dess mål ät att göra alla till slavar i detta massrike där allt ska likriktas.

Det är intressant att se att vad vi får det är något som liknar Babels torn. Alla talar samma språk, tänker likadant, Och man tror sig i detta tillstånd vara Guds like. Men behöver inte Gud.

Där är vi och det här är alltså en av de 3 onda Andarna, en av Vilddjuren idag.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar