lördag 10 november 2018


Anden i Ändetiden 97,
Massmedia ska vara ett kraftfullt vapen för ondskan i ändetiden


Att de onda Andarna ska använda sig av massmedia det ser vi i Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Både TV och Internet kommer att användas av de onda Andarna i ändetiden och speciellt Islam kommer att omhuldas i Massmedia. Det ser vi här där det står att Den Falske Profeten ska använda både Vilddjurets Bild och dess märke.

Vilddjurets Bild är vår TV som vi kan läsa om i Upp 13:14 – 15.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Här ser vi att vilddjuret ska göra en bild som har rörelse och kan tala, och vad är det, jo naturligtvis vår TV. Det är ju just en bild med rörelse och med ljud. Och den finns alltså redan, men det nya är att Islam ska använda den, som vi ser idag. Och enligt det som sägs i TV är vi Islamofober om vi inte älskar Islam utan har genomskådat den.

Och Vilddjurets märke, internet är något som man kan läsa om i Upp 13:16 – 18.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

I Upp 13:18 finner vi 666 och skrivet som tre 6:or på Hebreiska blir just www med Latinska bokstäver.

Och i Upp 13:16 kan vi läsa om alla de koder som vi tvingas mata in med handen och minnas i huvudet för att komma in på olika sidor på Internet.

Och i Upp 13:17 kan vi läsa om hur man måste ha dessa koder för att köpa på Internet, Och vi kan också se idag att alla företag har en Internet sida. Det är viktigt, för handeln.

Och att massmedia idag, både TV och Internet är fyllda med Vilddjuret och med Den Falske Profeten är något som man upplever hela tiden. Vi ser det i vårt land där Islam lyfts fram i massmedia. Och vi får höra uttalande som ”Islam är en fredens Religion”. Etc.

Det är förvånande hur man i ett Kristet land som Sverige i våra dagar lyfter fram Islam på det här viset. Våra förfäder har i alla tider bekämpat Islam som något man inte vill ha in i våra länder, som ju varit Kristna i snart 1000 år.

Och att det har blivit så här det visste Gud för här kan vi alltså läsa om det. Gud har inte tappat greppet utan tvärs om. De här tiderna måste vi igenom. Men Jesus ska segra. Och det kan vi också läsa om i Upp 19:20.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar