lördag 3 november 2018


Anden i Ändetiden 90,
Den Falske Profetens tid är nu


Den siste Antikrist som vi ser här i den här trion det är den Falske profeten.

Och som vi sagt så finns Islam som väl står i överensstämmelse med Antikrist, som vi sett i några artiklar, och som också stämmer med uttrycket den Falske Profeten.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}


Det är konstigt idag att Vänstern i Sverige med sådan emfas släpper fram Islam i vårt land. Och man förstår det inte om man inte ser att de här tre onda Andarna går tillsammans. Alltså Ormen, Vilddjuret och Den Falske Profeten samarbetar i sin strävan att förinta Jesus och utplåna Israel. Och det är alltså det vi ser idag.

Och när man ser till vad Islam egentligen står för så blir man också förvånad att den har en sådan spridning i vår västvärld. Och Gud visste det, det är därför det står här, så att vi inte ska bli förskräckta och undra om Gud tappat greppet, men det har han alltså inte, det här ingår i hans planer.

Som vi sagt tidigare så är Islam den 4:e av de 7 församlingarna i Upp 2 och 3, Alltså den som heter Tyatira, och dess uppgift är att slå sönder de länder som inte håller måttet och blivit som gjorda av lera som det står. Och det här är alltså våra länder nu när vi övergett Jesus.

Vi ska läsa avsnittet med profetian om Islam i Bibeln:

Upp 2:24. Men åt er säger jag och åt övriga i Tyatira [fortsatt offer] som inte har samma lära och som inte vet Satans djup som de säger, jag skall inte lägga mera börda på er.
Upp 2:25. Men bevara det du har, tills jag kommer.
Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].
Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.
Upp 2:28. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.
Upp 2:29. Den som har öra han hör vad anden säger till församlingarna.

Här ser vi Bibelns profetia om Islam och vi ser vad som kommer att hända med den nu i vår tid. Det är alltså de delar av Islam som inte bejakar det våldsamma, som kommer att utbreda sig. Som vi ser i vårt samhälle idag skiljer man på Islamism och Islam. Islamismen är den våldsamma delen, den som vi såg i IS och den kommer att försvinna, men den andra delen kommer att breda ut sig och få makt över folken.

Och vi ser att den kommer att slå på våra samhällen som en järnstav slår på ler. Våra samhälle kommer att gå sönder. De har inget motstånd idag.

Och det här ska ske just innan Jesus kommer, det ser vi på uttrycket ”jag skall ge honom morgonstjärnan.”

Morgonstjärnan är den stjärna som visar sig just innan solen går upp och solens uppgång är Jesu kommande i det här sammanhanget.

Och det är ju då också intressant att läsa vers 25 där det står ”bevara det du har tills jag kommer.”

Det här visar att Islam kommer att vara som den är idag, tills Jesus kommer.

Och åter kan vi alltså se att Gud visste vad som skulle hända. De krafter och de Andar som är igång i dag i vår tid, i ändens tid. De visste Gud och allt samman kommer att samverka till hans seger.

Jesus kommer snart!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar