måndag 12 november 2018


Anden i Ändetiden 99,
Evangelium och Guds Ande fyller människorna



Det är inte bara Vilddjuret, Globalismen och världens Anda mm och Den Falske Profeten som får sitt straff, det får också alla som varit med i det här upproret på slutet. Upproret som bestod i att försöka utplåna Israel.

Men det är inte bara ett straff utan läser man texten så ser man att det är en väckelse, med Guds ord, svärdet och Den helige Ande, Fåglarna, som tar över världen.

Upp 19:21. Och de övriga de dödas med svärdet, hans som sitter på hästen, det som utgår ur hans mun, och alla fåglarna blir fyllda av deras kroppar [köttsliga och mänskliga natur].


Det är Svärdet i Jesu mun som dödar dem, Det är Guds ord. Ondskan dödas med Guds ord. Det är alltså Evangelium som frälser alla dessa som har gått mot Guds vilja. Ondskan i dem, förintas, dödas, med Evangelium.

Och vi ser också fåglarna här, Fåglarna är en symbol för Ande och det är alltså Guds Ande som ska fylla de här människorna, de ska blir frälsta.

Det blir med andra ord en stor frälsningstid. Väckelse av ett slag som vi aldrig sett tidigare. Och det är alltså det som kommer att hända när Jesus kommer, hela världen kommer att vändas till honom, han blir härskare och allt böjar sig för honom.

Jesu seger är fullkomlig.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar