tisdag 6 november 2018


Anden i Ändetiden 93,
De tre onda andarna är välgödda idag



Vi ser här hur de tre onda Andarna inte är som Ormar brukar vara, magra, nej de är feta som Paddor idag. Och när vi tittar på de tre Onda Andar som härjar idag så stämmer det. De har gott om pengar.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}


De tre onda Andarna är Penningstinna.

Vi har vänstern med Globalismen. Där fattas inga pengar. Vi har hört om Soros som är miljardär och som är en av finansiärerna bakom Globalismen och Vänsterkrafterna idag. Och det finns flera som ställer upp.

För vänstern är folket inte viktigt det är de själva som ska ha pengar och så ska pengarna användas till propaganda och till att vrida opinionen. Här i Sverige har vi, partistöd och press stöd och vi ser hur våra politiker ofta har feta löner.

Vi ser också det här inom Islam. Det har alltid förvånat mig att Arabstaterna skulle få alla Olja medan vi i väst som var Kristna fick nästan ingenting.

Och den tredje kraften, ormen som härjar inom Kyrkan. Där har vi den Katolska kyrkan som alltid varit rik.

Och med de medel dessa Onda Andar har så försöker man krossa allt motstånd. Man tar över Massmedia, och det förvånar mig inte heller om man mutar Politiker.

Men åter igen får vi påminna oss att Jesus ska segra till sist och det kommer närmare för varje dag, och när vi ser det som händer ser vi också att det inte är långt borta, för det som händer nu är det som ska hända enligt Bibeln, strax före Jesu kommande och totala seger.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar