lördag 17 november 2018


Anden i Ändetiden 104,
Det är de som inte förförts av Vilddjurets Internet som ska regera i 1000 års riket



Också Internet har förfört människor. Det gäller samma sak om det som finns på Internet som det gör om det som är på TV. Där finns fullt av Vilddjurets förförelse och märket som vi kan läsa om här är just Internet.

De som ska regera under 1000 årsriket det är de som inte fyllt sig med Vilddjuret, alltså inte heller det som han har på Internet.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.

Vi kan läsa mer om Vilddjurets märke i Upp 13:16 – 18.


Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

En 6:a skrivs på Hebreiska med bokstaven Vav, och det brukar återges i vårt alfabet med w. 666 blir skrivet som 3 6:or www. Det vi läser om här är alltså Internet, där används www och det kom 1990 och implementerades 1991. Alla de sidor som finns där. Och på internet finns alltså också Vilddjurets sidor.

Man kan läsa om koderna som man ska mata in med handen i Upp 13:16. Det står att vilddjuret vill ge ett kännetecken på deras hand. Och det är ju med handen vi matar in de koder vi fått och som vi har i huvudet.

Och ska man handla på nätet så får man slå in sin kod, annars får man inte handla.

Och vi kan också se att alla företag idag har en www sida på Internet.

Men det vi ska akta oss för är alltså vilddjurets sidor på Internet. Det är de som förför. Inte alla sidor.

Och hur man ska tänka det ser man i Upp 14:12

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

När vi surfar ska vi surfa på sidor som håller Jesu bud och som stärker vår tro på Jesus.

Och det hade alltså de gjort som kommer att regera i 1000 års riket. De hade inte böjt sig för och fyllt sig med Vilddjuret.

Karl Håkan


(Etiketter: Anden i ändetiden, 1000 års riket, Jesu seger, Internet, www, Vilddjuret, Regera)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar