måndag 5 november 2018


Anden i Ändetiden 92,
De tre onda Andarna styr hela världen idag



Vi kan läsa om det här i vers 14, och vi kan idag se hur fler och fler går med dessa onda Andar. Hur de få mer och mer makt och snart är nästa alla mot Israel.

Vi ser just nu hur man i USA gör allt för att krossa Trumps makt i mellan årsvalet. Det är naturligtvis för att han går med Israel. Att stötta Israel är hemskt enligt de tre onda Andarna, vars syfte är att få alla i världen att gå mot Israel och att stötta de som vill utplåna Israel.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}


I vers 14 kan vi se det vi ser idag, hur dessa onda Andra får hela världen med sig i sin strävan att utplåna Israel.

Praktiskt ser vi idag hur nästan hela FN, ja en kraftig majoritet idag går med De Arabiska staterna i deras strävanden att utplåna allt som har med Israel att göra. Det är tack vare att USA har veto i säkerhetsråden som de värsta avarterna har kunnat stoppas.

Vi ser hur EU helt går på vänstersidan. Denna sida som hatar Israel och stödjer de krafter i mellanöstern som vill utplåna Israel.

Det är en hemsk tid vi lever i och folk är blinda idag. De ser inte det som händer utan tror att det är högersidan som är rasistisk, som är som Hitler. Och ja, det finns några få som är nazister idag, och de ska naturligtvis bekämpas med all kraft, men det är inte de som är det stora hotet. I stället kommer hotet från Vänster idag och ropen att stopp högerkrafterna i vårt samhälle har fått en oerhörd slagkraft, och gjort att vänstersidan i lugn och ro kan fortsätta sitt stöd till de som vill utplåna Israel.

Det är alltså vänsterns stöd till Palestinier och till alla de krafter som vill utplåna Israel, som är det verkliga problemet.

När man ser det så här ser det väldigt konstigt ut. Att de stora grupper inom vänstern som med makt och kraft idag arbetar för att utplåna Israel får fortsätta. Men det går tack vare att man har massmedia med sig. Massmedia är ju till 80 % uppfyllt av vänster och verkar helt styrt av vänster idag, och har blivit vänsterns propagandamaskin.

Och här har vi alltså åter de tre onda Andarna i Förening. Islam med deras ideologi att Israel ska utplånas och Vänster Globallisterna och de som ormen förfört inom Kyrkan som ger sitt odelade stöd till dessa grupper som vill utplåna Israel. Och vi ser mer och mer hur snart hela världen går med dem i deras Israel hat och Israel mer och mer blir ensamt.

Men när man ser allt det här då får man påminna sig om att Jesus kommer att segra, det säger Bibeln. Och Israel kommer att bestå för alltid. Det säger också Bibeln.

Jesus kommer och hans tid är mycket nära.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar