fredag 15 november 2019


Sigillen 13,
Är den 4:e hästen Socialismen


Döden själv kommer med den Gröna hästen. Och när vi tittar på vad som hänt i vår tid ser vi hur Kommunismen under andra hälften av 1900 talet höll ¼ av människorna precis som Bibeln säger.

Upp 6:7. Och när han öppnar det 4:e sigillet hör jag det fjärde väsendets röst som säger: Kom och se.
Upp 6:8. Och jag ser, och se en grön häst, och han som satt på den, hans namn är döden, och dödsriket följer med honom, och han ger makt åt dem att döda på en fjärdedel av jorden, med svärd och med svält och med död, och med jordens vilddjur.


Socialism och Kommunismen hänger ihop och det är intressant att titta på Kommunismen under 1900 talet för att se hur en Socialist stat blir.

Tittar vi på hur det var under andra hälften av 1900 talet fram till c:a 1990 så hade vi Kommunismen, det var en ideologi som gjorde allt för att utplåna den Kristna tron. Att vara kristen i ett kommunistiskt land var farligt.

Vi ser hur det var svält i de kommunistiska länderna, Både i Kina och i Sovjet svalt folk ihjäl på grund av brist på föda. Och straffen var hårda för den som inte böjde sig under den Socialistiska Ideologin. Det var fångläger och död som gällde.

Och precis som det står så omfattade de kommunistiska länderna c:a ¼ av jordens innevånare.

Är Socialismen alltså den Gröna hästen. Ja mycket talar för det.

Men 1990 – 1991 föll kommunismen och länderna befriades. Och då frågar man sig är det slut nu med Socialismen och deras försök att behärska hela jorden.

Nej idag ser vi hur Socialismen på nytt är igång. Vi har den idag åter i Kina och nu också i form av Globalism och Demokratiskt Socialism, men bockfoten sticker ut för man ser att det är Censur och ett totalt världsherravälde som hägrar.

Vi ser det klart i Sverige där Socialisterna nu regerar och ägnar sig åt både Censur och att styra hela Europa diktatoriskt genom EU tillsammans med sina likasinnade i andra länder.

Är alltså Socialismen och Kommunismen den Gröna hästen. Ja det är i varje fall en klar kandidat.

Karl Håken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar