lördag 23 november 2019


Sigillen 21,
Ondskan behärskar massmedia


Vi ser idag hur hela massmedia är fokuserad på ondska. Och i Bibeln läser vi om att de onda andarna har mun, de låter alltså och för ut sitt budskap.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Överallt dyker ondskan upp och det är just genom massmedia vi ser ondskan. Den har på något sätt ockuperat massmedia. Ondskan har fått en mun att tala med.

Och Djävulen står ju för lögn, och det är just därför som vi har så mycket lögner i dagens massmedia. Djävulen använder sig av massmedia som en propaganda plattform, lögner och halvsanningar är helt OK för att komma fram, få folk att tro som han vill.

Det är därför som det står Drakens mun, Vilddjurets mun, Den Falske Profetens mun, Det är genom det tal de har, genom det de får sagt i vårt samhälle, i våra massmedia idag, som de tänkt att uppnå sitt mål att erövra världen och till vad, Vad är deras syfte, Vi ska titta på det i kommande avsnitt.

Karl Håken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar