måndag 25 november 2019


Sigillen 23,
Det är med Tecken som de Onda andarna ska övertyga

 
Tecken är det som ska användas, det läser vi i Upp 16:14 men vilka tecken. Jo vi finner dem i Upp 13.

Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Här i Upp 13 ser vi hur det 2 hornade vilddjuret åtföljs av tecken.

Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].
Upp 13:12. Och det utför det tidigare vilddjurets hela makt [styrka, kapacitet, rätt], inför honom, och det gör så att hela jorden och de som bor på den dyrkar [älskar, underordnar sig] vilddjuret, det tidigare, det som botades [behandlades, tjänades] för den dödliga skadan [plågan, förbannelsen].
Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.
Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.
Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Här ser vi tecknen. Det är: Atombomber (eld från skyn), TV (Bilden som har rörelse och kan tala) och Internet (666 blir på Hebreiska, Vav, vav, vav och skrivs www i vårt alfabet).

Och tiden är när USA och Sovjet styrde. Det var då Atombomben förverkligades som ett hot över oss. Och det var på 1950 talet som TV kom in i vardagsrummet och vi började sitta och dyrka den. Och 1990 – 1991, kom www och det var då som Sovjet föll ihop. Och därmed av det tvåhornade vilddjurets tid slut.

Och det är med de här sakerna som de tre onda Andarna skall försöka skaffa sig kontroll över världen. Vi ser det idag. De går ut till alla med sitt budskap.

Vi ser hur TV är fulla av PK tänk, ett tänk där Jesus inte finns. Men där allt annat som vi inte vill se sprids med propagandakraft över folket.

Och hur man idag gör allt för att styra upp internet så att det som sägs där inte längre är det folk känner och tycker utan är PK, det Globalisterna och Socialisterna vill lära oss.

Och Vi ser också hur de onda Andarnas länder idag gör allt för att skaffa sig Atombomber. Vi har Nordkorea. Vi har Iran.

Alla dess tre tecken gör de tre onda Andarna och med den Censur vi har idag så blir deras budskap kraftfullt.

Vi är här och vi ser de tre onda Andarnas verk idag.

Karl Håken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar