torsdag 21 november 2019


Sigillen 19,
Vad kommer nu


Om vi nu har sett hur Eufrat har torkat ut och det österländska har tagit över våra länder mer och mer, vad kommer då att ske i fortsättningen.

Låt oss läsa vidare i Vredesskålarnas kapitel

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Det är tre onda Andar som ska försöka styra världen och det är ju det vi ser idag.

Vilddjuret är igång idag och som alltid så vill Vilddjuret behärska hela världen. Hela den värld som är känd. Så var det redan på Babylons tid. Det första vilddjuret. Det skulle behärska hela mellanöstern, den Då civiliserade delen av världen.

Idag heter Vilddjuret Globalismen, en strävan att förena alla på hela jorden, och den behärskas av Socialismen, som vill vara med i detta globala och förverkliga sina idéer.

Tillsammans med Globalismen går Islam, Vi kan läsa om Den Falske Profeten i Upp 16:13, Och Islam är ju den Religion som kommer från just Profeten. Idag går den fram som aldrig förr.

Och den tredje Draken, Ormen, där får vi titta på vem Ormen i paradiset förförde. Det var Eva, en symbol i Bibeln på kyrkan, de troende, Jesu brud. Och det är alltså den som Ormen ska förföra. Och så är det ju idag. Hela kyrkan är förförd. Den gör saker idag som går stick i stäv med vad Bibeln säger. Ormen har totalt lyckats lura kyrkan.

Det är alltså de här tre Krafterna, Andarna, som är igång,

Vilddjuret (Globalismen – Socialismen)
Den Falske Profeten (Islam)
Draken, Ormen (Djävulen själv som förför Kristi kyrka i vår tider)

Här är vi idag och vad vill dessa tre onda Andar göra. Låt os titta på det i kommande avsnitt.

Karl Håken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar