söndag 17 november 2019


Sigillen 15,
Den 4:e Hästen, den Gröna, är det Miljörörelsen



En annan ideologi, ja Religion som har Grön som symbol det är miljörörelsen. Ja man är så fokuserade på Grön att t o m Miljöpartiet i vissa länder heter De Gröna, och vi ser också hur Miljörörelsen idag har blivit som en religion för de som driver den.

Upp 6:7. Och när han öppnar det 4:e sigillet hör jag det fjärde väsendets röst som säger: Kom och se.
Upp 6:8. Och jag ser, och se en grön häst, och han som satt på den, hans namn är döden, och dödsriket följer med honom, och han ger makt åt dem att döda på en fjärdedel av jorden, med svärd och med svält och med död, och med jordens vilddjur.


Miljörörelsen är idag en totalitär ideologi. Vi ser det när vi tittar på t ex MIljöGreta. Alla måste böja sig. Alla ska underkasta sig. Hon vet bäst.

Och vi ser det i miljörörelsen här i Sverige. De är i själva verket ett 4 % parti, men ändå är det de som ska styra, ja som faktiskt styr mycket av det som händer i landet. Och det som är märkligt är att deras Mål verkar vara att skapa kaos. Vi ser hur de stänger av Kärnkraften och samtidigt kräver att vi ska minska koldioxidutsläppen.

Sanningen är att vi i Sverige inte har några Koldioxidutsläpp. Med både Kärnkraft och Vattenkraft som båda är koldioxidfria, och med allt den skog vi har så har vi inga reella koldioxidutsläpp. Sverige tar upp mer koldioxid än vi släpper ut. Och sägs det i massmedia, nej, för vi har ett land med Censur, det är bara det som miljörörelsen anser får sägas som får sägas.

Så här i landet ser vi hur ett 4 % parti har störst inflytande på landets ledning. Det är inte Demokrati, det är diktatur.

Men målet för dem är egentligen inte miljön, som vi sa, utan att skapa kaos och försvåra våra liv. För att skapa underlaget för ett totalitärt styre där de har makten. Och vi ser hur deras styre är fokuserat på förbud, förbud som känns. Att göra livet sämre och det har alltid varit ondskans mål. Och vi ser det alltså igen. Bockfoten sticker ut som vi också skrev i ett annat sammanhang.

Karl Håken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar