söndag 24 november 2019


Sigillen 22,
Målet är Krig


Det är Krig som ondskan vill ha. Och alla ska vara med i detta krig. Hela Världen. Och det är ett oerhört viktigt krig för Ondskan ,det gäller Ondskans hela existens.

Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Och idag ser vi hur det hetsas till Krig, och mot vem, jo mot Israel. Israel ska inte finnas. Hela världen ska ställa upp på att det ska delas så att de i nästa steg kan utplånas.

Och det här är alltså syftet med hela det upplägg vi ser internationellt idag.

Allt verkar tillåtet i denna kamp mot Israel. Lögner, Falska nyheter, Mord på Judar, Raketattacker, Vridande av historien.

Och vi ser här hur man från Israels motståndare säger att deras område, det som de kallar västbanken, ska varar Judefrei. Man riktigt hör Hitlers retorik idag. Men det konstiga är att alla de många länder som stöder Israels motståndare de hör inte det här. De är döva och blinda.

Vi ser det dagligen idag, och det konstiga är att nästan alla länder ställer upp på det. Samtidigt som man deklarerar att man är mot Nazismen, mot all förföljelse av Judar.

Det är som om man säger att de får bo var som helst men inte i sitt eget land. Och när vi hör det då ser vi att det är Satan som står bakom. Han vill utplåna Judarna och den Kristna tron och själv bli herre. Vi ser hans verk i våra länder med allt våld som kommit in. Och hur galat allt blivit idag i Sverige.

Men Jesus är med Israel. Och han har garanterat deras existens. Och det är därför som de finns idag.

Karl Håken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar