måndag 18 november 2019


Sigillen 16,
Är den 4:e hästen alla tre



Ja frågan är berättigad för det finns mycket ondska idag och den kommer över oss på alla möjliga vis. Och ibland har bibelställen flera tolkningar. Och vi kan se hur alla de här tre krafterna är i rörelse idag, både Socialismen, Islam och Miljörörelsen.

Upp 6:7. Och när han öppnar det 4:e sigillet hör jag det fjärde väsendets röst som säger: Kom och se.
Upp 6:8. Och jag ser, och se en grön häst, och han som satt på den, hans namn är döden, och dödsriket följer med honom, och han ger makt åt dem att döda på en fjärdedel av jorden, med svärd och med svält och med död, och med jordens vilddjur.


I Dagens samhälle ser vi hur de här olika krafterna går tillsammans.

Socialismen, Islam och Miljörörelsen verkar ihop och deras mål är ett att styra världen totalt. Att skapa en världsvid diktatur. Och vi ser hur målet är att utplåna både Kristendomen och Israel.

Vi ser hur man samlar sig i FN för att få in miljötänk. Vi ser hur FN går Islams väg och förklarar t ex att Tempelplatsen tillhöra Islam.

De onda krafterna går tillsammans. Det känns som att de har sagt, nu eller aldrig. Men vi vet att Jesus kommer att vinna. Det kan vi läsa i Bibeln.

Och vi är alltså idag i denna sista tid och då stämmer alltså alla tre tolkningarna av den 4:e hästen. Den står för både Socialismen, Islam och Miljörörelsen och det är de som kommer fram i denna sena tid.

Karl Håken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar