lördag 16 november 2019


Sigillen 14,
Är den 4:e hästen, den Gröna, Islam


Ja Grön är ju Islams färg. Och vi ser också hur ¼ av världens befolkning idag har anammat Islam, precis som det står i profetian

Upp 6:7. Och när han öppnar det 4:e sigillet hör jag det fjärde väsendets röst som säger: Kom och se.
Upp 6:8. Och jag ser, och se en grön häst, och han som satt på den, hans namn är döden, och dödsriket följer med honom, och han ger makt åt dem att döda på en fjärdedel av jorden, med svärd och med svält och med död, och med jordens vilddjur.


Islam har blivit en verkligt stor religion idag. Det är förvånande för oss som levde under 1900 talet att se med vilken oerhörd kraft Islam har gått fram. Går vi till bara till mitten av 1900 talet så var det helt otänkbart. Islam var en religion på utdöende. Den hade passerat bäst före datum.

Men idag ser vi den igen. Och den har tagit ett grepp om den Islamska världen som är enormt. Under början av 1900 talet så fanns det 20 % kristna i den Islamska världen. Men idag är vi nere på 4 %. Islam är en religion som inte accepterar något annat tänkande och vi ser följderna idag i den Islamska världen i t ex Syrien. Där är det Döden och dödsriket som härskar.

De Kristna möts idag av förföljelse och hot i den Islamska världen, Och det går inte längre att leva som Kristen där. Vi kan också se hur Judarna har rensats ut. Tidigare bodde många Judar i de Islamska länderna, Men idag finns nästan inga Judar kvar. Alla har tvingats fly och många bor idag i Israel.

Kommer det att gå med Islam som det gick med Kommunismen. Ja enligt Bibeln är det så. Det kan vi se i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Islam kommer att hamna i Sjön som brinner med Svavel

Karl Håken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar