torsdag 3 september 2020

 

Den Andliga världen 47,

Förgiftade tankar sprids över världen

 


Man blir förvånad när man ser vilka idéer som just nu dominerar i samhället. Vi har idag ett flertal rörelser som på något konstigt sett har ensamrätt på att yttra sig i samhället.

Vi har Feministrörelsen. Vi har HBTQ rörelsen. Och nu också BLM rörelsen, för att inte tala om miljörörelsen som vi haft ett flertal år.

Och det här är åsikter som många upplever som ett gift och det sprids ut över världen.

Upp 18:23 Och en lampas ljus skiner aldrig mer i dig, och en brudgums och en bruds röst hörs aldrig mer i dig, för dina handelsmän är jordens stormän, för med ditt gift lurar de alla folken.

Vi minns alla Mee Too rörelsen, där karlar gjordes ner offentligt utan dom och rannsakan. Och miste jobbet nästa dag.

När det senare till sist blev rättegång och dom avkunnades och efter överklagande mm så visade det sig i många fall att personen var oskyldig. Men då var redan skadan skedd. Personen hade redan blivit avskedad.

De här rörelserna kräver på något konstigt sett att stå över det juridiska. Den dom som de uttalar ska gälla och våra offentliga domstolar som de som ska döma har inget att säga.

Eller skriver man om lagarna så att de ska följa de här rörelsernas vilja.

Och det här exporteras sedan ut över Europa, Ja vidare ut över världen.

Och många upplever det här som ett gift som vi försöker att fylla hela världen med. Ett gift som många redan här upplever som fel och destruktivt för vårt samhälle.

Karl Håkan

 


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar