torsdag 10 september 2020

Den Andliga världen 54, Bröllopsmåltiden hålls och Festen firas

 

Den Andliga världen 54,

Bröllopsmåltiden hålls och Festen firas

 


Nu, här i Upp 19:9, är det dags för Bröllopet och Bröllopsfesten. Nu är allt som Gud vill ha det. Vi kommer att ha en fantastisk värld när vi kommer hit. När allt är klart och segern är vunnen.

Det här är när Israel har fått hela sitt land som Gud har lovat. När de lever där i fred som Gud har lovat. När Alla Hedningar har tagit emot Jesus och Jesus regerar. Då kommer allt att vara fantastiskt. Då kommer vi att ha fest och Bröllopsmåltiden firas.

Upp 19:9. Och han säger till mig: Skriv, välsignade är de som är kallade till lammets bröllops middag. Och han säger till mig: Dessa ord är Guds sanna ord.

Vi har fått uppleva en försmak av den här tiden här när det var Jesus som styrde i våra nordiska länder. Då hade vi fred här då hade vi välstånd, då fanns knappt brottslighet om vi jämför med hur det är idag.

När Jesus styr kommer det att fungera och det är så det kommer att bli. Vi kan läsa om det här i Upp 20:4 där får vi titta in i framtiden och läsa om hur 1000 års riket kommer att styras.

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.

Det är de som predikat Jesus och Guds ord och som inte böjt sig för den här världens rådande Anda, Inte böjt sig för den globalism som anser att vi alla ska bli likadana och ta emot samma Ande, PK anden. Det är de som kommer att regera tillsammans med Jesus.

Och vi ser också att det vi ska akta oss för det är den Officiella TV:n för där finns detta onda, liksom inom internet, på de sidor som kräver Kod, eller märke som är den vanliga översättningen.

Men som vi brukar anmärka här, att det inte är TV i sig som apparat och inte Internet med kod som system utan det är det innehåll som många av kanalerna har, det världsliga och dekadenta och Jesus förnekande. På samma sätt som internet innehåller bra sidor men också innehåller dessa sidor med saker som vi kristna inte ska syssla med.

Och det är också anmärkningsvärt att se ur många gånger Bibeln just nämner dessa två saker. Vilddjurets Bild och Vilddjurets märke. Alltså TV och internet. Och det är då skrämmande att de Kristna idag inte förstår att det är det här utan tolkar det som något som ska komma och därmed gör otalt blinda för den förförelse som de alltså fyller sig med genom att bara ta in TV och använda Internet på de förförande sidorna.

Vill vi se en annan Bild, den av den positiva sidan på vad som ska komma så kan vi citera ur Upp 22

Upp 22:1. Och han visar mig en ren flod, med livets vatten, skinande [klart] som kristall, som kommer från Guds och Lammets tron.
Upp 22:2. I mitten med dess gata [torg] och floden på båda sidor, är livets träd, som ger 12 skördar, för det ger sin frukt varje månad, och trädets blad är till folkens omsorg [vård, helande].
Upp 22:3. Och ingen förbannelse [plåga] skall vara mer, och Guds och Lammets tron skall stå i den, och hans tjänare skall tjäna honom.
Upp 22:4. Och de skall se hans ansikte och hans namn på sina pannor.
Upp 22:5. Och där skall inte vara natt. Och de har inte behov av någon lampa eller solens ljus, för Jesus [Herren] Gud lyser över [på, åt] dem och de skall regera i evigheters evigheter.

Det blir en underbar tid när Jesus regerar och Jesu bröllop och hans festmåltid hälls. Och det är alltså det som kommer när det elände vi är inne i just nu har fått sin ände och Jesu seger är total.

Karl Håkan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar